Skip to content

Ongekende resultaten

Onmogelijk geachte resultaten behaal je als vier cruciale elementen op elkaar zijn afgestemd: individu, team, taak en context. Zijn die in balans, dan maak je fundamentele impact. Zo werken High Performing Organisaties.

Context

Teams die vertrouwen hebben, in zichzelf, in elkaar en de taak, zijn bijzonder goed opgewassen tegen de omgeving, externe factoren, oftewel: de context waarin zij werken. Als de drie elementen in balans zijn, kan het team elke context aan.

Team

Een team is een groep individuen die elkaar vertrouwt, waar men zich veilig voelt. Dat is de basis waarop high performance wordt gebouwd. In zo’n team is de kracht van ‘ik’ en ‘wij’ onvoorwaardelijk.

Ik

Wie ben ik en waarom ben ik wie ik ben? Die wezenlijke vragen moet je kunnen beantwoorden. In onze aanpak worden overtuigingen en geloofssystemen losgelaten. Er ontstaat onvoorwaardelijke ruimte voor ‘ik’.

Rol, taak & opdracht

Als je weet wie je bent en elkaars kracht en uitdagingen kent, kan iedereen vanuit zijn verantwoordelijkheid optimaal presteren. En als duidelijk is wat je wil bereiken en waarom dat belangrijk is, kunnen teamleden extreem eigenaarschap nemen.